Politika zasebnosti

							 Obdelavo osebnih podatkov politike
 1. Splošne določbe
Ta obdelavo osebnih podatkov politike je bil pripravljen v skladu z zahtevami Zveznega zakona "na osebnih podatkov".
zakon z dne 27.07.2006 Št 152-FZ "o varstvu osebnih podatkov" in določa postopek za obdelavo osebnih podatkov
in ukrepi za zagotovitev varnosti osebnih podatkov podatki Ivan Sergeevich Mikhailov (v nadaljnjem besedilu: Upravljavec).
Upravljavec cilje in uresničuje njene dejavnosti, pravice in
svoboščin človeka in državljana pri obdelavi osebnih podatkov, vključno z varstvom pravice do nedotakljivosti od
zasebnega življenja, osebne in družinske zasebnosti.
Real upravljavec je politika v zvezi z obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: Pravilnik) se nanaša na vse podatke, ki jih Upravljavec
kateri Subjekt lahko pridobi o obiskovalce spletne strani .
							Osnovni koncepti, ki se uporabljajo v Politiki,
Avtomatizirana obdelava osebnih podatkov – je obdelava osebnih podatkov s pomočjo uporabe računalniške tehnologije;
Blokiranje osebnih podatkov – začasno prenehanje obdelave osebnih podatkov (razen za primere, ko
predelavo je treba pojasniti osebnih podatkov);
Spletna stran je zbirka grafičnih in informativnih materialov, kot tudi računalniških programov in zbirk podatkov, ki zagotavljajo
njihove dostopnosti na Internetu na omrežni naslov ;
							 Informacijski sistem osebnih podatkov — nabor osebnih podatkov, vsebovanih v zbirkah podatkov, ter zagotoviti naslednje informacije:
njihovo obdelavo informacijskih tehnologij in tehničnimi sredstvi;
Depersonalization osebnih podatkov, — dejanja, ki izhajajo iz katere je mogoče ugotoviti, da se ne uporabljajo naslednje metode: dodatne informacije
osebne podatke, ki pripadajo določenemu Uporabniku ali drugi osebni podatki nanašajo;
Obdelava osebnih podatkov – je vsak ukrep (delovanje) ali niz dejanj (operacije, ki se izvajajo
z ali brez uporabe orodja za avtomatizacijo z osebne podatke, vključno z zbiranjem, snemanje,
systematization, nabiranje, shranjevanje, izboljševanja (posodabljanje, spreminjanje), pridobivanja, uporabe, prenosa (distribucija, 
določba, access), depersonalization, blokiranje, izbris, uničenje osebnih podatkov;
Operator – a v državni ali občinski organ, pravna oseba ali posameznik, ki samostojno ali skupaj
z druge osebe, ki organizirajo in (ali) obdelava osebnih podatkov, kot tudi ugotoviti, nameni obdelave
osebnih podatkov, sestava osebnih podatkov, ki se obdelujejo, dejavnosti (operacije), opravljenih s osebnih podatkov podatkov;
Osebnih podatkov – katere koli informacije, ki se nanašajo neposredno ali posredno na določeno ali določljivo Uporabnik
na spletni strani ;
							Uporabnik – vsak obiskovalec spletne strani ;
							 Posredovanje osebnih podatkov – ukrepi, usmerjeni v razkritje osebnih podatkov za določeno osebo
za določeno osebo ali skupino oseb;
Širjenje osebnih podatkov kateri koli ukrepi, usmerjeni v razkritju osebnih podatkov za nedoločeno osebo
širši javnosti (posredovanje osebnih podatkov) ali da se seznanijo z osebni podatki neomejeno število oseb, vključno z 
razkritje osebnih podatkov v medijih, umestitev v informacijskih in telekomunikacijskih omrežij 
ali zagotavljajo dostop do osebnih podatkov na kakršen koli drug način;
Čezmejni prenos osebnih podatkov – prenos prenos osebnih podatkov tuje države organ 
organom tuje države, tuje fizične osebe ali tuje pravne osebe;
Uničenje osebnih podatkov, – ukrepi, ki izhajajo v trajno uničenje osebnih podatkov, s soglasjem uporabnika.
nezmožnost nadaljnjega razvoja obnovitev vsebine, ki osebnih podatkov v osebnih podatkov, informacijski sistem in 
(ali), zaradi katerega materiala nosilci osebnih podatkov, ki so uničeni.

Upravljavec lahko obdelujejo naslednji osebni podatki Uporabnika
Priimek, ime in patronymic;
E-poštni naslov;
Telefonsko številko;
Leto, mesec, datum in kraj rojstva;
Fotografijo;
Tudi na spletni strani, zbiranje in obdelava anonimnih podatkov o obiskovalcih (vključno s "piškotki"), skozi storitve Internet statistike (Yandex Meritev in Google Analytics in drugi).
Zgoraj omenjene podatke, v nadaljevanju Pravilnik, je v kombinaciji pod Splošni pojem Osebnih podatkov.

Cilji obdelava osebnih podatkov
Namen obdelave Uporabnika osebnih podatkov je, da Uporabnika obvesti s pošiljanjem e-poštnih sporočil; 
zagotavljanje uporabniki z dostopom do storitve, informacije in/ali gradiva, ki so prikazana na spletni strani.
Upravljavec ima pravico, da pošiljanje obvestil Uporabnika o novih izdelkih in storitvah, posebnih ponudbah in različne prireditve. Uporabnik lahko vedno zavrne prejemanje informativnih sporočil tako, da pošlje e-pošto na naslov Operaterja, ki na politiko e-poštni [email protected]  z oznako "za Odjavo od obvestil o novih izdelkih in storitvah in posebnih ponudbah".
Depersonalized Uporabniški podatki, ki se zbirajo Internet statistika storitve, ki se uporablja za zbiranje podatkov o uporabnikovih dejanj na spletnem mestu, izboljša kakovost spletnega mesta in njegove vsebine.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov
Upravljavec procesov Uporabnika osebnih podatkov samo, če so izpolnili in / ali jih pošlje Uporabnik samostojno prek posebnih obrazcev, ki se nahajajo na spletnem mestu  . Z izpolnjevanjem ustreznih obrazcih in/ali pošiljanje vaših osebnih podatkov, Upravljavec, Uporabnik se strinja, da s tem pravilnikom.
Upravljavec procesov depersonalized podatke o Uporabniku, če je to dovoljeno v brskalnik Uporabnika nastavitve (shranjevanje piškotkov in uporabe piškotkov je omogočena JavaScript tehnologij).

Postopek za zbiranje, shranjevanje, prenos in druge vrste obdelave osebnih podatkov
Varnost osebnih podatkov, ki se obdelujejo, ki jih Operaterju zagotavlja izvajanje pravnih, organizacijskih in tehničnih ukrepov, ki so potrebni, da se v celoti izpolnjevati zahteve veljavne zakonodaje, zakonodaja na področju varstva osebnih podatkov.
Izvajalec zagotavlja varstvo osebnih podatkov in traja vse možne ukrepe, da se izključi dostop do osebnih podatkov nepooblaščenim osebam.
Uporabnik osebnih podatkov ne bo nikoli, pod nobenim pogojem, ki se prenese na tretje osebe, razen za primerih, ki se nanašajo na izvajanje veljavne zakonodaje.
V primeru odkrivanja nepravilnosti v osebnih podatkov, Uporabnik lahko posodobi jih samostojno pošiljanje obvestil Operaterja, ki je e-poštni naslov [email protected] z oznako "Posodabljanje osebnih podatkov".
Pojem obdelave osebnih podatkov, je neomejeno. Uporabnik lahko prekliče svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov kadarkoli tako, da pošljete obvestilo, da Operater prek e-pošte za izvajalca na e-poštni naslov [email protected]  z oznako "Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov".

Čezmejni prenos osebnih podatkov
Upravljavec pred začetkom izvajanja čezmejnih prenosnih osebnih podatkov je dolžan zagotoviti, da se tuja država, na ozemlju katere naj bi se izvajala prenos osebnih podatkov, zanesljivo varstvo pravic osebni podatki nanašajo, da je na voljo.
Čezmejni prenos osebnih podatkov na ozemlju tujih držav, ki ne izpolnjujejo zgoraj navedene zahteve se lahko izvede le, če obstaja pisno soglasje osebnih podatkov, ki veljajo za čezmejni prenos svoje osebne podatke in/ali izvajanje pogodbe, katere se osebni podatki nanašajo, je stranka.

Končna določba
Uporabnik lahko dobi pojasnila o vprašanjih interes v zvezi z obdelavo njihovih osebnih podatkov, tako, da se obrnete na Operaterja, ki prek e-pošte [email protected].
							Ta dokument, ki bo odražala vse spremembe Upravljavca osebnih podatkov, obdelavo politike. Ta politika velja za nedoločen čas, dokler ga nadomesti z novo različico.
 Trenutna različica Politike je prosto dostopen na Internetu na /policy.html.
						

Imenik

12093 Pietro Ridges North Troy, IN 24492-4839
+2963229537341